Dijamant zalogaj

Dijamant zalogaj

Dijamantna svrdla... površinu postaviti; Impregnirane

Opis

Ako ste u potrazi za Kina dijamant zalogaj s patentiranim tehnologijama i visoke kvalitete dijamant zalogaj za prodaju u Kini od profesionalnih dijamant malo dobavljač i tvornica, slobodno kontaktirajte Mate industrije.

Opseg primjene

Prikladan za bušenje operacija u srednje do vrlo tvrdu formacije (f = 7-18), neprikladan za ispucala, prijelom formacije.

Značajke

Površine postavljanje bita su odlična prilagodljivost u širok spektar formacije. Komadići pružiti bušenja visoku učinkovitost čak i u vrlo zahtjevnim uvjetima bušenja. Bušenje optimalne performanse se mogu dobiti odabirom bitova s odgovarajućim profilima, kao što su oblik krune i matrica formulu, kako bi se slagala sa kamenjem.

Impregnirani bitova su odlična prilagodljivost u širok spektar formacije. Komadići osigurati dugi vijek trajanja i visoka bušenje učinkovitost u raznim uvjetima bušenja i vrlo su jednostavni za rad. Bušenje optimalne performanse se mogu dobiti podešavanjem dijamant veličine i koncentraciju, tvrdoće po obliku matrice i krunu.

Hot Tags: dijamant malo, porculan, dobavljač, tvornica u Kini, visoke kvalitete, na prodaju, s patentiranim tehnologijama

Srodni proizvodi

Upit

Proizvodi