Duboke jezgre i Hidrografskog bušotina stroj (Max dubina: 2500)

Duboke jezgre i Hidrografskog bušotina stroj (Max dubina: 2500)

Glavne Značajke:
1. bušenja stroj je svjetlo, kompaktne strukture, cijela struktura je jednostavna, s razumnom raspored. Sve komponente su vidljivi, ne preklapaju jedni s drugima, tako da su pogodni za održavanje i popravak.
2. motor možete odabrati elektromotornim ili diesel motora prema potražnje.
3. vitlo pauze od tradicionalne tri grupe planeta opremu strukturu i usvaja četiri grupe opremu strukturu

Opis

Aplikacija

HXY 2000 stijena jezgre i bušenjem stroj koristi uglavnom za duboke jezgre bušenje dijamant i teško legure, uz snažan okretni moment od 10,000 Nm i max dubine 2 500 metara. Nego može također biti upotrijebljen za projekti geoloških istraživanja, piling gradnja, prirodni plin i hrvatski Hidrografski dobro istraživanje, itd.


Značajke

1. Vertikalne osovine ima rotirajuće mnogo razina, njihova distribucija je razumno, a moment je velika pri niskim brzinama; brzina vertikalne osovine je brzo, rotirajuće opseg je širok;

2.mašina za bušenje je svjetlo, kompaktne strukture, cijela struktura je jednostavna, s razumnom raspored. Sve komponente su vidljivi, ne preklapaju jedni druge, tako da su pogodni za održavanje i popravak .

3.mašina za bušenje ima Kombinirani okvir konfiguracija, lako rastaviti, tako da može da ispuni gradnje potražnja u foothillu.

4.na vitlo pauze od tradicionalne tri grupe planeta opremu strukturu i usvaja četiri grupe zupčanik strukture;

5.mašina za bušenje usvaja novu vodu kočenja uređaja i je neka vrsta mehaničkog uređaja prilagoditi silaznom brzinu bušenja uređaja prilikom bušenja uređaj spušta u bušenje proces bušenja stroj.

6.bušenja stroj polugu tip hidrauličkog tlaka steznu, hvatalo moćan i snažan radijalni kompenzira kapacitet i vijek trajanja pločica je duga.

7.motor možete odabrati elektromotornim ili diesel motora prema potražnje.

8.mašina za bušenje je uskladiti s odgovarajućim aparat, koji je povoljan svladati stanje. Ima nekoliko radni vodiča, a izgled je razuman, pa operacija je fleksibilan i praktičan.

9.pokvarenog ručke su konvergira, s razumnom raspored, tako da postupak je fleksibilan i pouzdan.

10. Okvir mašina za bušenje ima velike krutosti, centar gravitacije je niska, pa stabilnost pri velikim brzinama bušenja je jaka.

Tehnički podaci

 1. Bušenje stijena jezgre u

 • Hidrografski pa bušilica u

 • Hranidbu osnovni ulog

 • Tehnički podaci: • Zašto izabrati Mate?


  Prilagođeni proizvodi i usluge

  Kad god vaš posao zahtijeva specijalizirani, pouzdana rješenja, Mate može vas podržati s prilagođene proizvode visoke kvalitete bušenja. Naše iskustvo i naš snažan kupca fokus vam jamči najbolje opcije za vaš posao.

  U Mate industrije, također dajemo puno pažnje služba. Se posvetio pomaganju gosti rad sigurno i učinkovito korištenje naših proizvoda. Vodstvo i usluge su uvijek dostupne uz naš profesionalni Tehničari na web-mjestu.  Patentirana tehnologija

  Pregled tvornice

  Projekti izlog

  Kako nas kontaktirati?

  Tel: + 86-29-86105123-606
  Faksom: + 86-29-86513529
  E-mail:manager@rejeegroup.com
  Adresa: Rm 10802, blok B, Kairui zgrada, Xi'an ekonomski razvoj zona, Kina.


  Hot Tags: Duboke jezgre (dubina: 2500M) stroj za bušenje, bušenje stroj

  Srodni proizvodi

  Upit

  Proizvodi