Dom > Tvrtka

Dobrodošli Mate industrije, je profesionalno bušenje opremiti dobavljač u Kini, podružnice of Mate grupa, uglavnom se koncentrira na razvoj, proizvodnju i prodaju kemikalija i opreme, odgovoran je za međunarodno tržište Geoloških istraživanja oprema co, LTD za mnogo godina.  Mi isporučujemo širok spektar proizvoda građevinske branše iz bušilica platformama, mikser, pumpe itd. Neke od naših popularnih proizvoda uključuju rotacijski bušaćih, hidraulički robot bušilice, Jet Fugiranje stroj za bušenje, ovi proizvodi su dizajnirani i izgrađen za podršku šupe cijevi tunela, dubok temelj jamu sidro, nasute brane, gomila temelja konstrukcijei tunela gradnja aplikacija širom svijeta.

Potražnju za brze željeznice, mostovi, i visokim zgradama nastavlja Rasti, također povećava potrebe za bušenje. Nastojimo ispuniti potrebu razvojem pouzdane i učinkovite tehnologije i opreme. Kroz naše višegodišnje ustrajne napore, sada naši proizvodi su zadovoljni diljem svijeta carina.

U Mate industrije, također dajemo pažnju na službu za korisnike. Se posvetio pomaganju gosti rad sigurno i učinkovito korištenje naših proizvoda. Vodstvo i usluge su uvijek dostupne uz naš profesionalni Tehničari na web-mjestu.

Kao rezultat naše vrhunske kvalitete i usluga, naša rotacijski bušaćih, hidraulički robot bušilice i Jet Fugiranje stroj za bušenje su sve popularnije na Svjetskom tržištu, uključujući i Jugoistočne Azije, bliskog istoka, afričke, Europa, itd. Dobro došli iz cijelog svijeta da dođu posjetiti našu tvornicu!Proizvodi